Laatste nieuws

Renson Camargue

Genieten van een optimaal leefcomfort, ongeacht het weer!

Renson CamargueDeze stijlvolle terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Wanneer u tijdens een regenbui de lamellen sluit, geniet u extra regenbescherming. De gepatenteerde lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.
 De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare zijelementen die aanvullende beschutting realiseren.

Dankzij verschillende opties kan het terras van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden; Zo wordt een extra leefruimte gecreëerd. De overkapping kan voorzien worden van verlichting, verwarming en luidsprekers.
 Een regen- en windsensor zorgen voor een extra gebruiksgemak.

Oneindige personalisatiemogelijkheden !
Door het toevoegen van zijelementen zoals een glazen schuifwand, windvaste doekzonwering, LED-verlichting, verwarming, audio, schuifpanelen,.. onstaan eindeloze personalisatiemogelijkheden. Deze bieden een additionele bescherming en zorgen esthetisch voor een mooie afwerking.

De digitale productbrochure van Renson vind je hier.