Laatste nieuws

Somfy Elektrische Aansturing Rolluiken

Somfy_Picture

Kies voor de veiligheid waar iedereen van droomt…

Met een door Somfy geautomatiseerd rolluik heeft u geen zorgen meer als u van huis bent. Deze kan namelijk automatisch worden geopend of gesloten zodat het lijkt alsof u thuis bent. En dreigt er gevaar, dan zorgen de anti-optilveren in combinatie met de juiste rolluiken voor extra inbraakvertraging. Dát is veiligheid waar iedereen van droomt!

Overal en altijd uw rolluiken onder controle!
Als u kiest voor automatische rolluiken en deze verbind met de optionele Somfy TaHoma® box, dan staan uw rolluiken voortaan continu in contact met uw smartphone, tablet of PC. Dat wil zeggen dat u altijd en overal kunt zien op welke stand uw rolluiken staan.En deze ook kan bedienen. Zelfs op grote afstand in het buitenland!.

De nachtmerrie van inbrekers: Aanwezigheidssimulatie
Ook als u niet thuis bent, blijft het rolluik automatisch functioneren met een draadloze tijdklok. Daarmee kunt u uw rolluiken op variabele momenten automatisch laten bewegen. De klok houdt zelfs rekening met week- en weekenddagen. Hierdoor creëert u de perfecte aanwezigheidssimulatie..

Bestand tegen de strengste winters
Bij het gebruik van Ilmo en Oximo motoren zijn uw rolluiken beschermd tegen mechanische schade door vastvriezen. Deze motoren zijn ook uitgerust met obstakeldetectie die ervoor zorgen dat bij de minste afwijking het rolluik automatisch stopt.

Op alles voorbereid door lichtsensor en zonmanagement
De zon kan schade veroorzaken aan uw bezittingen. Rust daarom uw rolluik uit met een lichtsensor. Door middel van zonmanagement passen uw rolluiken zich automatisch aan het seizoen aan. Bij meting van veel zonlicht gaat het rolluik omlaag en pas weer omhoog als de zon weg is.